Serina Maalderink, Upperside Marcom & Events:

“Wietske is een prettige collega, ze heeft aan een half woord genoeg. Ze werkt hard, houdt zich aan afspraken en deadlines, maakt zich onderwerpen snel eigen en je kunt ook nog met haar lachen. Maar het belangrijkst is dat haar werk van hoge kwaliteit is. Ze heeft een vlotte pen, is creatief en weet altijd het beste uit een tekst te halen, of ze nou voor het web schrijft, een interview uitwerkt of een tekst voor print aflevert. Ze past haar teksten uitstekend aan op de verschillende doelgroepen waarvoor ze schrijft. Ik hoop nog heel lang met haar samen te werken!”

Monique van Leeuwen, YouMedemblik & PC Reclame:

“Wietske is sinds 2010 onze vaste schrijfster voor de magazines YouMedemblik en InMedemblik, inclusief alle specials. Ook  de teksten voor de Winkelen in Medemblik-krant zijn van haar hand.

Werken met Wietske is erg fijn. Zij werkt snel, punctueel en kan zowel zakelijke teksten als de wat lichtere teksten naar wens (van de klant) schrijven. Wat mij opvalt aan Wietske’s teksten is dat het de lading in weinig woorden dekt, maar dat ze de sfeer overeind weet te houden. Ze weet in beknopte vorm de juiste toon te raken, en daarnaast de deadline nog te halen ook. 🙂 Een aanrader dus!”